Ny produkt afsløring og øl til BrauBeviale                                 

En overskrift, der gerne skulle få dig til at læse lidt videre

BrauBeviale 2019

Vi vil gerne invitere dig til at besøge vores stand ved BrauBeviale i Nuremberg, 12-14 November 2019, hal 1, stand 353. I år har vi en endnu større stand, da vi har så mange nye og spændende produkter at vise frem. Vi vil løfte sløret for en prototype af et ny revolutionerende produkt, som vi har arbejdet på i et stykke tid nu; og vores nye Brewster Beacon 70, et endnu større alt-i-et bryganlæg. Fra vores All-Grain-Kits serie kan du glæde dig til at smage dette år julebryg, Starstruck, en velafstemt juleøl med en forførende dyb rød farve.
Det vil også være muligt at smage næste års Påske bryg, en smuk symfoni af lyngblomst og honning, samt vores Hop Porn kit, en forrygende frisk New England IPA proppet med amerikansk humle.

Samt andre fremragende øl, som alle er udviklet til og brygget på vores Brewster Beacon bryganlæg.

Cheers

Udover Brewster Beacon og øl, vil vi vise en lang række produkter frem, bl.a. Kegerators, Cannular og FermZilla 27, 35 and 55 liter. Vi vil også altid gerne se dig/Jer og få en snak om vores produkter og services til både bryggerier og brygbutikker eller noget helt tredje.

Vi håber, vi ses i Nürnberg 

Brewolution