Mini Co2 Charger, 360 Actuator

Mini Co2 Charger, 360 Actuator

Producent
Kegland
Varenummer
530234
Ingen

Aktuator Regulator i robust og funktionelt design til Sodastram Co2 flasker samt patroner med gevind. Med stempel, der aktiverer Co2 flowet, så intet Co2 går tabt

Aktuator Regulator i robust og funktionelt design til Sodastram Co2 flasker samt patroner med gevind. Aktivering af Co2 flowet sker først, når stemplet foroven skrues ned i Co2 flaskens pal eller penetrerer patronen, så intet Co2 går tabt eller slipper ud, inden Co2 flasken/patronen er skruet helt på plads. Bundstykket skal skrues af regulatoren for montering på Sodastram Co2 flaske. Designet af regulatoren gør, at Co2 flasken kan hænge på siden af en Corneliusfustage.

2 udgange, en i 45° graders vinkel, som passer til alm. plastik ball locks og en i 90° graders vinkel til rustfri stål ball locks.

  • Tilkobling med gevind, der passer til ball locks.
  • 6.5 mm tilkobling, der passer til duotight fitting reducer hun/hun 8-6,5 mm, samt slanger med en diameter mellem 4-6 mm.

Manometeret er godt beskyttet af metalhus. Manometeret kan udskiftes med andre skalaer.

Sikkerhedsventil på 4,5 bar/65 psi, der kan udskiftes med andre sikkerhedsventiler.

OBS passer ikke på 2 og 6 kg Co2 flasker.

ADVARSEL

Overspænd ikke regulatoren på Co2 flasken. Det anbefales at holde sodastream flasken med en nøgle ved på og af montering af regulatoren.

Mere information
Producent Kegland
Enhed stk.