Service, kvalitet og hurtig leverance;
er ikke bare ord for os.

Vi bestræber os på at opretholde lager af de i vores priskatalog angivne varer, med mindre der er tale om skaffevarer, således at afsendelse af ordrer sker inden for 1-3 arbejdsdage efter modtagelse af betaling. Ved ordrer på skaffevarer og hvor vi er ordreproducerede oplyses ca. leveringstid ved ordremodtagelse.

Priserne i vores priskatalog er ab lager, men vi sørger gerne for transport og vi har nogle gode transportaftaler, som vore kunder naturligvis også kan nyde godt af. Fragten vil blot blive pålagt fakturaen.

Levering til adresse: 
Fragtomkostninger pålægges afhængig af godsmængde og postnummer. 

Afhentning hos Brewolution:
Gratis - Vi vender tilbage med afhentningstidpunkt.

Vigtig besked om modtagelse af gods.
Kontroller altid godset for skader ved ankomst, inden der underskrives. Det er vigtigt at tage sig af evt. skader omgående.

  • Hvis, der er beskadiget gods, er det yderst vigtigt at notere skaden på fragtbrevet. Notér fra begyndelsen så mange detaljer som muligt til et potentielt krav. Opstår der usikkerhed eller spørgsmål til håndteringen af skaden, kontakt Brewolution omgående (+45) 53 600 950.
  • At tage billeder med kamera eller mobil telefon kan være et fint supplement til det potentielle krav, men de kan ikke stå alene. Skaden skal noteres på fragtbrevet.
  • Kassér aldrig det beskadiget gods, før sagen er løst tilfredsstillende.
Kontakt Brewolution omgående (+45) 53 600 950, hvis usikkerhed eller spørgsmål til håndteringen af beskadiget gods opstår.

Vejledende fragtpriser

about