Service, kvalitet og hurtig leverance;
er ikke bare ord for os.

Vi bestræber os på at opretholde lager af de i vores priskatalog angivne varer, med mindre der er tale om skaffevarer, således at afsendelse af ordrer sker inden for 1-3 arbejdsdage efter modtagelse af betaling. Ved ordrer på skaffevarer og hvor vi er ordreproducerede oplyses ca. leveringstid ved ordremodtagelse.

Priserne i vores priskatalog er ab lager, men vi sørger gerne for transport og vi har nogle gode transportaftaler, som vore kunder naturligvis også kan nyde godt af. Fragten vil blot blive pålagt fakturaen.

Levering
Levering af varen sker for Brewolution’s risiko til leveringsadresse, når Brewolution har arrangeret transport. Transportomkostningen sker dog for købers regning. Har Brewolution ikke arrangeret transport, sker levering ab lager, således at forsendelse finder sted for købers regning og risiko.

Levering til adresse: 
Fragtomkostninger pålægges afhængig af godsmængde og postnummer. 

Afhentning hos Brewolution:
Gratis - Vi vender tilbage med afhentningstidpunkt.

Drop shipping
For ordrer under 400 kr. vil gebyret være 25% af den samlede produktpris.
For ordrer mellem 400 - 2.000 kr. vil gebyret være 15% af den samlede produktpris.
For ordrer over 2.000 kr. vil gebyret være 5% af den samlede produktpris.

Vigtig besked om modtagelse af gods.

Kontroller altid godset for skader ved ankomst, inden der underskrives. Det er vigtigt at tage sig af evt. skader omgående.

 • Hvis, der er beskadiget gods, er det yderst vigtigt at notere skaden på fragtbrevet. Notér fra begyndelsen så mange detaljer som muligt til et potentielt krav. Opstår der usikkerhed eller spørgsmål til håndteringen af skaden, kontakt Brewolution omgående (+45) 53 600 950.
 • At tage billeder med kamera eller mobil telefon kan være et fint supplement til det potentielle krav, men de kan ikke stå alene. Skaden skal noteres på fragtbrevet.
 • Kassér aldrig det beskadiget gods, før sagen er løst tilfredsstillende.
Kontakt Brewolution omgående (+45) 53 600 950, hvis usikkerhed eller spørgsmål til håndteringen af beskadiget gods opstår.

Vigtig besked om modtagelse af gods fra GLS.

Følg denne guide

 • Ved modtagelse af varer, tjek da med det samme, om der er nogle skader på pakke og indhold.
 • Er der skader på indhold, send da med det samme besked til os. Vi skal overgive reklamationen til GLS, senest 5 hverdage efter pakken er modtaget. Gøres dette IKKE, vil muligheden for at reklamere bortfalde.
 • Vi skal modtage følgende billeder for at kunne oprette en reklamation, ellers vil den blive afvist.

  Billeder af:
 • Emballagen med skader
 • Indholdet i kassen fra oven, så indholdet er synligt
 • Kassen med synlig/læselig label
 • Skaden på produktet

  En reklamation hos GLS kan tage mellem 14-21 dage.

Vejledende fragtpriser

about