Graviator

Graviator

Producent
Brewolution
Varenummer
509100
Ingen

Trådløst WiFi hydrometer og termometer

En Graviator måler den nøjagtige vægtfylde og temperatur direkte i væsken. Du kan følge udviklingen i dit bryg og se, hvornår din gæring begynder, og når den er færdiggæret, i real time fra enhver moderne mobil, tablet eller computer.

Trådløs oplader er inkluderet, når du køber en Graviator.

Trådløst WiFi hydrometer og termometer

En Graviator måler den nøjagtige vægtfylde og temperatur direkte i væsken. Du kan følge udviklingen i dit bryg og se, hvornår din gæring begynder, og når den er færdiggæret, i real time fra enhver moderne mobil, tablet eller computer.

Trådløs oplader er inkluderet, når du køber en Graviator.

Graviator

IMG_6454_ny_farve

Trådløst WiFi hydrometer og termometer

Det bedste hydrometer på markedet

Graviator måler den nøjagtige vægtfylde og temperatur direkte i væsken.
Følg gæringen i real time fra enhver moderne mobil, tablet eller computer.

design_icon_v2

Gæring

temp_icon

Temperatur

gravity_icon

Specific Gravity (SG)

wifi6_icon

WiFi

wireless_charger4_icon

Trådløs opladning

brewcreator_icon2

WebApp logging

Fjerner tvivlen om dit bryg gærer, som det skal

Du kan følge udviklingen i dit bryg og se, hvornår din gæring begynder, og når den er færdiggæret. Graviator giver dig muligheden for at holde øje med Specific Gravity (SG) samt temperaturen direkte i dit bryg.

IMG_5614_omvendt_top2

Don't take our word for it. Take theirs...

quotation-marks5
IMG_5671_ny_graviator

Designet til stabil måling

Graviator er 138 mm høj, har en diameter på 37 mm og vejer 140 g.
Størrelsen og vægten er alt afgørende for en stabil måling selv i høj krausen. Kan måle en høj vægtfylde op til 1.120 SG, hvilket svarer til en alkoholprocent på 16%. Kan holde til at gære under tryk.

Trådløs genopladeligt batteri

Graviatoren bliver opladet trådløst via den medfølgende trådløse oplader. Den skal derfor aldrig åbnes, og man undgår risikoen for, at den bliver utæt og ødelægger et bryg.
Den kan oplades på ca. 5 timer. Batteristatus kan ses online via BrewCreator.

IMG_5591_v2
IMG_5703

Brug Graviator til temperaturstyring af Ferminator

Hvis du forbinder en Graviator til en Ferminator Connect, tager Ferminatoren udgangspunkt i temperaturen indeni øllet via Graviatoren og temperaturjusterer ud fra denne. Dette giver en meget mere præcis og stabil temperaturstyring, som sikrer, at øllet gærer ved de mest optimale forhold.

WebApp giver dig alle muligheder

BrewCreator er en helt ny WebApp, som gør, du kan styre dit bryg, hvor som helst, når som helst. Det kræver kun, du har adgang til en browser og internet; mobil, tablet og desktop kompatibelt. Let og overskueligt overblik over dit bryg. Giver dig mulighed for at forbinde produkter og samle data fra dit bryg.

Graviatorens software kan let opdateres online på BrewCreator.

600x600_brewcreator
600x600_omvendt_top

Connect med Ferminator

BrewCreator gør det muligt at forbinde en Graviator til en Ferminator Connect. En Ferminator er et temperaturstyret gæringskammer.

Når du forbinder en Graviator, tager Ferminatoren udgangspunkt i temperaturen indeni øllet via Graviatoren og temperaturjusterer ud fra denne. Resultatet er en hidtil uset præcis og stabil temperaturstyring, som sikrer de mest optimale forhold for øllets gæringsproces.

Det perfekte setup

En Graviator forbundet med Ferminator fjerner uvisheden om gæringsprocessen forløber, som den skal. Du får flotte og overskuelige grafer over gæringsprocessen samt alle de vigtigste informationer: OG, SG, FG, ABV, SET- og ACT-temperatur. Dette set-up giver tryghed i, om dit bryg er på rette vej. Du kan se, hvornår din gæring begynder samt, hvornår den er gæret færdig. Alkoholprocenten bliver automatisk udregnet.

IMG_6048_v2

Let opsætning

Det er let og ligetil at koble en Graviator til en Ferminator Connect via BrewCreator. Se i videoen hvor nemt det er.

Nem integration

Vi har gjort det utrolig nemt at intregrere med brugerdefinerede cloud services f.eks. Brewfather. I BrewCreator skal der kun indsættes cloud URL-adressen.

Brewfather2
IMG_5487_omvendt

LED/visuel indikation af funktioner

Graviatoren er nem at bruge. LED'erne viser aktuel status og funktioner.
Man kan indstille sin Graviator til en bestemt farve. Der er 7 farver at vælge imellem.

En aktiv Graviator blinker med den valgte farve, som et visuelt heartbeat. Den vil blinke hver 5 sekund med sin valgte farve.

How does a Graviator work?

It’s quite simple and yet very complex.

The Graviator measures the angle ultra-precise and converts it to a SG measurement and send it to BrewCreator and Ferminator Connect if connected.

To measure an angle ultra-precise you need to have a high built quality, because everything needs to be precise built and nothing inside the Graviator can move. That is the reason why the Graviator is built with stabilizers strategic places to lock the print in place. Read more below in “The structure of the Graviator”.
The Graviator is factory calibrated with a multipoint calibration, where each Graviator is unique hand calibrated separately and given a specific algorithm that fits the unique unit, for that ultra-precise measurement. The Graviator uses this specific improved algorithm to convert the precise angle into a SG measurement.

cylinder-animation2

Quality

is all about paying attention to details.
Producing the Graviator is founded on high quality and know-how.

600x600_grafik_Temperatur2

Temperatursensor

Temperatursensoren er placeret adskilt fra resten af printet, så den ikke får varme fra det. For at måle temperaturen i væsken mest nøjagtigt, er sensoren placeret i siden af Graviator og helt tæt på væsken. Placeringen gør, den opfanger temperaturændringer hurtigt, samtidig er den altid placeret under overfladen på væsken.

600x600_grafik_wifi_bluetooth

Bluetooth og WiFi

Bluetooth og Wi-Fi-moduler er placeret i toppen, og vil altid være over væskens overflade, dette sikrer bedst mulig signalstyrke.

Graviatoren kan kun bruges på 2,4 GHz netværk, da dette Wi-Fi-signal har den længste rækkevidde.

Bluetooth signalet bliver brugt til at forbinde Graviator med en Ferminator Connect.

Stilrent og funktionelt design

Graviator er designet og produceret i Danmark under strenge kvalitetskrav.

Klar til brug

Graviatoren bliver leveret inklusiv trådløs oplader. Klar til brug efter en kort opladning og opsætning. Læs vores simple instruktions manual og se videoguides for at få det fulde udbytte og den bedste oplevelse med din Graviator.

IMG_5839
stabil2

Graviatorens opbygning

Øverst er placeret 3 LED'er, som viser Graviatorens funktioner visuelt. Vægtklodser er monteret for at måle en nøjagtig og stabil SG, selv i høj krausen.

Graviatoren er bygget med stabilisatorer, som er strategisk placeret for at låse printet på plads, så helt præcise og stabile målinger kan foretages.

Batteriet er genopladeligt og kan oplades trådløst via coilen, som ses nederst.

graviator_spf

Innovative produkter

Brewolution udvikler løbende banebrydende nye produkter, der sætter nye standarder for innovation og udvikling indenfor ølbrygning.

Nem rengøring

Robust og funktionelt design, som tåler kortvarig afskoldning. Skal ikke skilles ad, og bliver derfor ikke utæt.

IMG_6514

Trådløs oplader

Trådløs oplader er inkluderet, når du køber en Graviator.

Den trådløse oplader følger Qi standard og kan oplade med 5W / 7.5W / 10W.

Hurtig opladning

Graviatoren er fuldt opladet på 5 timer

Hvis Graviatoren ikke er opladet inden brygning, er det ikke noget problem. Du kan sætte din Graviator til ladning ved brygstart, og den vil være fuldt opladet på ca. 5 timer. Dette passer med tiden på de fleste bryg.

En aktiv Graviator på Wi-Fi kan holde strøm i op til 3 måneder.

IMG_6364
600x600_batteri

Lavt strømforbrug

Graviatoren har et lavt strømforbrug. Det genopladelige batteri har en kapacitet på 4.2V og kan holde strøm i op til 3 måneder.

De indbyggede chips anvender strømbesparende algoritmer, hvilket resulterer i et lavt strømforbrug.

Graviator kan slukkes fuldstændigt, så den ikke bruger unødvendig strøm.

Visuel kommunikation

Graviator er designet med 3 LED'er i toppen, der er synlige, selv når Graviatoren ligger i væske. LED'erne viser aktuel status og visuel indikation af funktioner samt Graviatorens farve.

Batteri ikonet lyser op under opladning og slukker ved fuld opladning.

600x600_top_LED
IMG_5812

Nem online kalibrering

Graviatoren leveres fabrikskalibreret.

Brugerkalibrering foretages nemt via BrewCreator med et enkelt klik.

Forbedret algoritme

Vi anvender vores helt egen udviklede algoritme for udregning af SG:
Forbedret dual polynomial algoritme kombineret med multipoint kalibrering for den mest præcise matematiske specifik gravity model.

Factory calibration

The Graviator is factory calibrated with a multipoint calibration, where each Graviator is unique hand calibrated separately and given a specific algorithm that fits the unique unit, for that ultra-precise measurement. The Graviator uses this specific improved algorithm to convert the precise angle into a SG measurement.

Få styr på dit bryg

Graviatoren fjerner tvivl; om gæringen er i gang, og om brygget er klar til flaskning. Ligeledes om gæren har fået tid til at rydde op, og om øllet har gæret ved den rigtige temperatur for at undgå mulige off flavours.

Ved brug af en helt lukket stål gærtank

En stål gærtank indelukker og blokerer det meste af WiFi-signalet, hvilket gør det svært for et digitalt hydrometer at have en god og stabil forbindelse til et WiFi-netværk. Dette er en udfordring for alle digitale hydrometre på markedet. Vi har designet Graviatoren på en bedre måde end mange af vores konkurrenter og placeret WiFi-antennen i toppen af Graviatoren, for det bedste og stærkeste WiFi signal. Selv med denne forbedring samt bedre design, kan Graviatoren stadig have udfordringer med at opretholde en god og stabil WiFi-forbindelse.

Steel-fermenters3
IMG_5960_uden_skygge
IMG_5823_omvendt_top
IMG_5972_lysnet
600x600_grafik_DK2

Graviator:

Genopladeligt batteri: ja
Batterikapacitet 4.2V
Antal opladninger: 1000+
Trådløs opladning: ja
Trådløs oplader inkluderet: ja
Bluetooth, Wi-Fi 2.4 GHz
Temperatur nøjagtighed: +-0,5°C
Temperatur spænd: 0°C - 50°C
Specific Gravity område: 0.995 - 1.120 SG
Specific Gravity nøjagtighed: +/- 0,001 SG
Maks. tryk: 3 Bar / 43 Psi
Højde: 138 mm
Diameter: 37 mm
Vægt: 140 g

Graviator FAQs

FAQ’en indeholder svarene på en lang række af de mest stillede spørgsmål omkring Graviator

Graviator er lavet i hårdt plast. 

0°C og 50°C. 

Hvis du på et tidspunkt har behov for at kalibrere Graviatoren, kan du finde mere information om dette på BrewCreator.com, i instruktionsmanualen eller se tilhørende videoguide. 

Genopladelig batteri: ja
Batterikapacitet 4.2V
Antal opladninger: 1000+
Trådløs opladning: ja
Trådløsoplader inkluderet: ja

Genopladelig batteri: ja
Batterikapacitet 4.2V
Antal opladninger: 1000+
Trådløs opladning: ja
Trådløsoplader inkluderet: ja
Bluetooth, Wifi 2.4 GHz
Temperatur nøjagtighed: +-0,5°C
Temperatur spænd: 0°C - 50°C
Specific Gravity område: 0.995 - 1.120 SG
Specific Gravity nøjagtighed: +/- 0,001 SG
Højde: 138 mm
Diameter: 37 mm
Vægt: 140 g

Graviatorens software kan opdateres online på BrewCreator.com

Sørg for at din Graviator er tændt og tilsluttet dit WiFi-netværk. Graviatoren WiFi tilslutning skal være aktiv.
Sørg for at Graviatoren ligger stabilt i væsken.
Log på BrewCreator.com og klik på ”Enheder” og find din Graviator. Gå til fanen ”Batch info” og klik på knappen ”Indstil OG”. Følg vejledningen på skærmen.

Graviator videoguides

Der findes videoer til hvert af Graviator trin, så du nemt og hurtigt er i gang.

01. Udpakning af Graviator

02. Opret forbindelse til WiFi og BrewCreator

03. Opladning af Graviator

04. Gæring med Graviator

05. Gæring med Ferminator Connect og Graviator

06. Kalibrering af Graviator

07. Aktivering af WiFi

08. Skift farve på Graviator

09. Graviator software opdatering

10. Slukning af Graviator

Mere information
Producent Brewolution
Enhed stk.