Fadølshane m/flow control,

NukaTap Fadølshane m/Flow Control

Varenummer
531003
Ingen

NukaTap fadølshane i rustfrit stål, special designet forseglingssystem og strømlinede udløb reducerer skumdannelse, selv af det første øl i hanen. Med Flow Control på siden.

NukaTap fadølshane i rustfrit stål, special designet forseglingssystem og strømlinede udløb reducerer skumdannelse, selv af det første øl i hanen. Med Flow Control på siden.

NukaTap har sat baren højt med deres nye banebrydende design indenfor fadølshaner. Med deres innovative forseglingssystem, har det aldrig været nemmere at skænke øl og andre drikkevarer uden skum.


Hanerne er designet til et bredt udvalg af drikkevarer, da de ikke bruger en O-ring, som med tiden bliver slidt og tæret til at slutte tæt. I stedet anvender NukaTap en TPV-gummi helstøbning, udformet som et missil til forsegling, der slutter tæt i hele fronten. Dette design gør, at den kan modstå de syreholdige drikke som Sour beers eller Kombucha. NukaTap er den mest modstandsdygtige og holdbare fadølshane, vi har set til dato. Det kendte metal mod metal er ikke til stede i en NukaTap. Designet er gnidningsfrit og formfuldendt.

For at reducere skumdannelse, når der skænkes i starten, er NukaTap designet således, at tuden på hanen hurtigere nedkøles, så skummet reduceres. Med eller uden Flow Control sikrer den nye missillignende forsegling en lang levetid på hanen. Designet på hanen sikrer dig også mod bakterier og vildgær, da det strømlinede design ikke har sprækker eller ru overflader. Med det fremadrettede missillignende design, forsegler NukaTap hanen i hele fronten, for at sikre, at bakterier ikke kommer ind i hanen. Undgå bekymringer omkring forurenede drikke og skænk en øl med NukaTap.

Mere information
Enhed stk.